한국 고건축의 멋과 전통

해성동기와

공지사항 / Q&A / 갤러리 / 자유게시판

갤러리

갤러리

өнімнің сапасын анықтау әдістері презентация - өнім сапасын бақылау әд…

페이지 정보

작성자 Dalton 작성일24-10-14 00:02 조회13회 댓글0건

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
өнімнің сапасын анықтау әдістері презентация - өнім сапасын бақылау әдістері [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1.3.4 Тағам өнімдеріндегі белоктарды сандық анықтау әдістері. мөлшерін сандық анықтау –тағам өнімдері сапасын бақылау ұйымдарының негізгі міндеті. Өнім сапасын бақылау әдістері тақырыбында электронды презентация 2. Өнім сапасын бақылау дегеніміз өнім сапасының 3. Техникалық процесстерді бақылау техникалық процесс режимдерін, сипаттамаларын, 4. Сапаны бақылау әдістері:Оранолептикалық әдіс-өнімнің сапа 5. Баллдық бағалау бұл жүйеде әр көрсеткішке маңыздылығы 6. Өнім сапасын бақылауды ұйымдастыру 1. Өнім сапасы мен оның факторлары 2. Өнім сапасына техникалық бақылау жасау Өнім сапасын жақсарту үшін сапа. Сапаны бақылаудың статистикалық әдістері (сапа құралдары). Кез келген өнімді өндіру барысында барлық өнім сапасы бірдей болуы мүмкін емес, срок за убийство в казахстане яғни өнім. 2 слайд. Өнім сапасын бақылау дегеніміз өнім сапасының көрсеткіштерін стандарттарда сызбаларда техникалық шарттармен басқа құжаттарда орнатылған талаптарға сәйкестігін тексеру. На этой странице, Вы можете скачать Өнім сапасын бақылау әдістері тақырыбында электронды презентация из категории Технология. Презентация на заданную тему содержит 14 слайдов. Көзбен сонымен қатар өнім бетінде зең немесе шырыш болуын, бетіндегі немесе қимадағы суретінің сипатын, басқа қоспалардың болуын, ашу белгілерін және т.б. анықтайды. КӘСІПОРЫНДА ӨНІМ САПАСЫН БАСҚАРУ. Бизнес және кәсіпкерлік мектебінің аға-оқытушысы: Сырымбек Маржан. Өнімнің сапасы дегеніміз не және оны басқару не себепті. Көзбен сонымен қатар өнім бетінде зең немесе шырыш болуын, бетіндегі немесе қимадағы суретінің сипатын, басқа қоспалардың болуын, ашу белгілерін және т.б. анықтайды. Өнім сапасын жақсарту өндірістің тиімділігін арттырудың маңызды шарты. Өнімнің сапалық қасиеттері өнімнің өндірістік және тұтынушылық қасиеттері болып бөлінеді. Өнімнің өндірістік. Өнімнің сапасын бағалау. Өнімді органолептикалық әдіспен зерттеу. Азық – түлік тауарларының басқаруы мен құрылу сапасының негізгі принциптері. Өнім сапасын жақсарту өндірістің тиімділігін арттырудың маңызды шарты. Өнімнің сапалық қасиеттері өнімнің өндірістік және тұтынушылық қасиеттері болып бөлінеді. Өнімнің өндірістік. Тағам өнімдері адамның тамаққа пайдалануына арналған жануардан, өсімдіктен, микробиологиялық, минералдық, жасанды немесе биотехнологиялық. Бүгінгі танда өнім сапасын басқару әдістері тұрақты жүйеге айналады. Сондықтан бұл білім сапасын игерудің маңызы зор. Өнім сапасы мәселелерінің ғылыми тұрғыдан. Бақылау нұсқаулығында ГОСТ тар мен Техникалық шарттарда қарастырылатын сынамалар алу, мүмкіндігі шектеулі балалар эссе сұрыптау және оларды сынақтан өткізу әдістері жеке құжаттар. Осы бақылау функциялары мыналар: дамыту сапа көрсеткіштерін әрбір өнім үшін; сапасын бақылау және сынау процедураларын әдістерін қабылданған; талаптардың егжей-тегжейлі талдау; неке және оның жою жөніндегі іс-шаралар ықтимал себептерін анықтау. Өнім мен қызмет сапасын анықтау әдістері. Квалиметрия ғылым ретінде, работа актау вахта охрана оның рөлі, әдістері және практикалық қолдану саласы. Квалиметриядағы сапаны өлшеудің.






профиль почки олимп
школьная форма для подростков алматы
жанама мінездеу мысал
ата аналар жиналысының протоколы
центркредит номер оператора

.
==============================================================

~~~~~ удалить аккаунт в инстаграм ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Copyright ⓒ 2016 동기와.한국/해성동기와.한국 All Rights Reserved.